Aviso legal

1- L'accés a aquesta web i a la informació relativa a qualsevol servei que conté, equival a l'acceptació de les normes sobre condicions d'ús i accés, propietat intel·lectual i responsabilitats previstes en el presente Avís Legal. Recomanem que llegeixi el seu contingut abans d'accedir.

2- A través d'aquest accés, l'usuari està acceptant de forma expressa i sense condicions, que les dades personals facilitades per ell mateix quedin incorporades al fitxer de SERVEIS MUNICIPAL DE NAVÀS SLU, anomenat «Abonats», registrat en l'Autoritat catalana de protecció de dades, i que té com a finalitat la gestió del subministrament d'aigua i clavegueram, tal i com s'especifica en el Document de Seguretat intern de SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU.

3- La utilització dels serveis oferts a través de l'Oficina Virtual, requerirà la prèvia identificació de l'usuari i contrasenya. Si no es faciliten aquestes dades, cap usuari podrà accedir a aquest servei.

4- La identificació i la contrasenya de l'usuari tenen caràcter personal i intransferible. Serà responsabilitat de l'usuari actuar de manera pertinent per impedir l'accés a aquest servei per part de tercers no autoritzats. També serà responsabilitat de l'usuari comunicar les modificacions i rectificacions de les seves dades de caràcter personal i de facturació.

5- En qualsevol cas, l'usuari contestarà de la veracitat de les dades facilitades a través d'aquesta pàgina i es presumirà que qui ha introduït les dades és el titular dels mateixos o disposa de l'autorització.

6- L'abonat podrà donar-se de baixa com usuari de l'Oficina Virtual comunicant aquesta decisió per correu electrònic a l'adreça serveismunicipals@navas.cat.

7- Els usuaris tenen dret d'accés, de rectificació, d'oposició i cancel·lació de les seves dades que consten en el fitxer de SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU, en les condicions que marca la Llei 15/1999, de Protecció de dades personals.

8- Les dades identificatives del responsable del Portal són les que figuren a continuació: SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU, Plaça de l'Ajuntament, 6 baixos; 08670 Navàs; CIF: B58865817, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en la fulla número 131581, foli193, tom 11292, llibre 10099.

9- Queda prohibit l'ús de la web amb finalitats il·lícites o que danyin SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU o qualsevol tercer.

10- Totes les comunicacions i transaccions realitzades en la web es fan de forma segura a través de SSL.

11- L'adreça de correu electrònic d'atenció a l'usuari és: serveismunicipals@navas.cat.

12- Per reclamacions de factures/devolucions de pagaments, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 820 44 99, correu electrònic: serveismunicipals@navas.cat, o pot personar-se a la nostra oficina d'atenció al client a: Plaça de l'Ajuntament, 6 baixos; 08670 Navàs. El termini per reclamacions per pagaments realitzats serà de 5 dies hàbils.

13- Els tipus de targetes que admet la passarel·la de pagament d'aquesta web són: Visa y Mastercard

14- L'edat mínima per realitzar qualsevol tipus d'acció en la web serà de 18 anys.

15- Sempre que ho consideri oportú, SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU, podrà modificar unilateralment i sense previ avís l'estructura i el disseny del lloc Web, així com modificar o eliminar els serveis, els continguts i les condicions d'accés i/o ús del lloc web.SERVEIS MUNICIPALS DE NAVÀS SLU